Bisnes anda akan dihuru-harakan dengan...

Teknik Yang Super Efektif, Super Power, & Super Targeted Dengan Google AdWords.. 

Ketahui teknik pengiklanan yang berkesan dengan Google AdWords & sekaligus meningkatkan trafik & jualan di website anda sekarang juga!

Anda masih tak tahu apa itu Google AdWordsMeh sini saya terangkan..

Google AdWords atau dengan nama lain adalah Google Ads ataupun SEM ( Search Engine Marketing ) merupakan pengiklanan di Google Search Network ( Iklan yang keluar di page search Google.com / Google.com.my ) dan Google Display Network seperti gambar yang berada di website-website seperti Mudah.my, Youtube, Berita Harian, dan banyak lagi.

Kenapa Anda Patut Belajar Menggunakan Google AdWords...

 

GOOGLE ADWORDS MERUPAKAN TEKNIK PEMASARAN ONLINE YANG PALING POWERFUL DI DUNIA

Zaman sekarang 90% penduduk Malaysia akan cari produk atau servis dengan menggunakan Google. Orang jarang survey dari kedai ke kedai yang lain lagi. Jadi sememangnya wajar kalau anda gunakan Google AdWords untuk memantapkan lagi jualan bisnes anda. Cer Google kalau tak percaya :D


LEBIH 70% PENDUDUK DI DUNIA MENGGUNAKAN GOOGLE

Bagus sebenarnya kalau ramai pengguna di dunia ini menggunakan Google sebab Google AdWords sangat dikenali dengan ROI ( return on investment ) yang sangat baik. Anda boleh iklankan produk / servis anda sehingga merata dunia dan negara yang menggunakan Google. 


SANGAT MUDAH UNTUK MENARIK PERHATIAN PELANGGAN ANDA

Kenapa saya cakap kalau guna Google AdWords ni mudah je nak tarik pelanggan? Sebab kita boleh letak iklan produk / servis kita dekat merata tempat! Dalam Youtube boleh, dalam Mudah.my boleh, dan mana-mana website yang femes dimana website-website ini ada trafik sebanyak 1 juta dalam tempoh sebulan. Mungkin lebih lagi. Jadi anda boleh iklankan produk / servis anda tu dan senang-senang je anda boleh dapat pelanggan.


PANTAS, BERKESAN, & MUDAH DIGUNAKAN

Siapa kata guna Google AdWords ni susah? Susah kalau anda baru nak godek godek dan belajar sendiri. Tapi kalau anda berguru dengan mereka yang sudah pakar, segalanya akan jadi mudah. Yang paling best result AdWords ni kita boleh tengok dalam tempoh 5 minit je. Tak lama pun!


Apa Kata Otai tentang Gerilla Adwords?

Apa Yang Anda Akan Dapat?

Bonus Khas Untuk Anda

Bonus Premium 

BONUS PREMIUM #1

Ebook BLOGPRINT

Ebook step by step blog start up guide
Apa yang terkandung dalam ebook ini?
[+] Panduan daftar domain & hosting
[+] Panduan Install Wordpress
[+] Panduan Install SSL certificate
[+] Panduan Install dan setting themes blog wordpress anda
[+]Panduan install dan setting plugin bagi blog wordpress anda.
Google Analytics Dashboard for WP (GADWP) – plugin ini akan membantu anda mengetahui statistic blog anda seperti bilangan pengunjung yang melawati blog anda. ·       
Simple Author Box – plugin ini membantu memaparkan gambar anda dan maklumat anda diakhir setiap post blog anda ·       
Yoast SEO – plugin yang akan membantu SEO blog anda. Anda hanya perlu ikut guide yang diberikan bagi setiap post blog anda. ·     
Sucuri Security - Auditing, Malware Scanner and Hardening – Plugin security untuk blog anda ·      
WP Super Cache- lugin ini akan membantu menambahkan kelajuan blog anda loading. ·      
cegram - Popups, Optins, CTAs & lot more... – Plugin ini akan diintegrasikan dan dihubungkan dengan emel auoresponder anda bagi ujuan mengumpul list emel pembaca blog anda. ·       
SumoMe – plugin untuk perkongsian di media social ·       
Facebook Page Plugin – menghubungkan fanpage anda dengan blog ·       
Tracking Code Manager – meletakkan kod pizel FB ads ke dalam artikel anda. Anda boleh retarget iklan kepada pelawat yang pernnah membaca artikel anda. ·       
Auto Terms of Service and Privacy Policy – membina page privacy policy & term of service 3
[+] Bina dan publish page
[+] Bina dan publish post
[+] Bina dan setup menu
[+]  Setup Widget 

Bonus Premium Resell Right

BONUS PREMIUM RESELL RIGHT #1

Ebook income 4 angka

Ebook step by step untuk memulakan bisnes ebook dari pemilihan niche, penetapan harga, mengumpul targeted prospek. Case study jana 4 angka dalam masa 2 hari juga turut disertakan.

BONUS PREMIUM RESELL RIGHT #2

Video facebook start up guide

Video panduan mengenai asas permulaan untuk bina kempen fb ads anda dari awal. Terdapat dalam 5 video yang mudah difahami.

BONUS PREMIUM RESELL RIGHT #3

Video panduan bina blog wordpress

Video panduan mengenai asas permulaan untuk bina blog wordpress dari cara daftar domain dan hosting hinggalah menghasilkan post pertama anda di blog..

BONUS PREMIUM RESELL RIGHT #4

Video panduan + ebook blogspot untuk newbie

Video panduan & ebook lengkap mengenai panduan membina dan menghasilkan blog dengan medium blogspot/blogger.

BONUS PREMIUM RESELL RIGHT #5

DFY Template header 

Koleksi template header dalam fail PSD. Boleh diedit dengan mudah. Panduan edit header disediakan.

BONUS PREMIUM RESELL RIGHT #6

DFY Wordpress minisite template

Koleksi done for you ministe template (wordpress) pelbagai niche untuk bisnes anda. Header theme boleh diedit. Panduan edit header theme disediakan,

BONUS PREMIUM RESELL RIGHT #7

Stock Photos Rush

Koleksi lebih 1000 stock photos berkualiti

BONUS PREMIUM RESELL RIGHT #8

Soci kits

Koleksi lebih 240 social media cover untuk kegunaan anda.

BONUS PREMIUM RESELL RIGHT #9

Graphic wizard

Koleksi template grafik berkualiti HD dalam file PSD.Boleh diedit

BONUS PREMIUM RESELL RIGHT #10

Push button covers

Koleksi template ecover dan juga software membuat ecover.

Bonus Ekslusif

BONUS EKSLUSIF #1

Template asas minisite

Koleksi template minisite jualan dan panduan lengkap membina minisite jualan.

BONUS EKSLUSIF #2

Template segera fanpage FB

Koleksi template facebook fanpage cover berkualiti HD. Panduan edit facebook fanpage disediakan. Terdapat dalam pelbagai niche untuk perniagaan anda.

BONUS EKSLUSIF #3

Software instabuilder (installation ke satu domain anda)

software pagebuilder yang mampu membantu memudahkan kerja-kerja menghasilkan landing page, sale page, download page dan macam-macam lagi. Page ini idibina dengan instabuilder

BONUS EKSLUSIF #4

Software xtremebuilder (installation ke satu domain anda)

software pagebuilder yang mampu membantu memudahkan kerja-kerja menghasilkan landing page, sale page, website ecommerce, download page dan macam-macam lagi. Page ini idibina dengan instabuilder

Lain-lain bonus

1. Email Jeet software
2. Flat ebook cover
3. Ecover & header collection
4. graphic tornado
5. graphic mystic
6. Video wordpress mastery (english)
7. Video wordpress basic (english)
8. 27 artikel niche jualan (PLR)
9. Koleksi stock photos 1
10. Koleksi ebook PLR (bahasa melayu)
11. easy builder plugin
12. flash page plugin
13. 3decover script
14. rakaman webinar setup website ecommerce
15. Ebook & video blogspot untuk newbie (resell right)
16. installation xtreme builder theme ke satu domain anda
17. installation WP theme boss ke satu domain anda
18. seo harvester jeet software
19. tube reaper jeet software
20. videoscript software
21. copy cut social
22. facebook stable income

Macam mana nak claim bonus Gerilla Adwords?

Klik butang di bawah. Pastikan maklumat ejen affiliate tertera seperti di bawah untuk melayakkan anda menerima bonus-bonus premium & ekslusif dari saya. Bonus-bonus sudah tersedia di ruangan utama onpay (setelah anda akses gerilla adwords.)

Tak tahu isi borang atau takut tersalah beli dari link affiliate orang lain dan miss bonus-bonus premium ini?Hantar je emel bukti pembayaran anda ke emel: sales.wwsc@gmail.com dengan tajuk tolong isi borang gerilla adwords.

Untuk sebarang pertanyaan mengenai bonus Gerilla Adwords anda hanya perlu masukkan di ruangan komen di bawah.

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.