Browsed by
Month: August 2017

Plugin percuma bantu kumpul list emel melalui blog anda

Plugin percuma bantu kumpul list emel melalui blog anda

Untuk anda yang mempunyai blog, anda boleh kumpul list emel melalui blog anda. Anda boleh menggunakan plugin percuma yang terdapat di pasaran. Melalui cara ini anda boleh boleh kumpul list emel melalui blog tanpa perlu menggunakan landing page dan juga pagebuilder.   Salah satu plugin yang saya selalu gunakan untuk kumpul list emel melalui blog adalah plugin Icegram. Plugin ini dapat digunakan dengan hampir semua emel autoresponder yang terdapat di pasaran. Terdapat beberapa plugin lain lagi yang anda boleh gunakan,…

Read More Read More

5 tips memilih domain

5 tips memilih domain

Sewaktu mula memilih domain name untuk cetakbiruaffiliate ni, banyak juga benda yang bermain di fikiran saya. Actually saya tukar domain ni setelah blog utama saya iaitu ahmadshahrin.com saya diserang teruk (saya restore je, content semua hilang semula) dan saya give up untuk bangunkan semula blog tu huhu. Blessing in disguised dia pun ada, blog lama tu dah terlalu cac merba.   So dengan kewujudan blog cetakbiruaffiliate.com ni saya dapat lebih fokus berkongsi info dan maklumat mengenai pemasaran affiliate. Plus sebagai…

Read More Read More

9 Kesalahan close sale dalam whatsapp

9 Kesalahan close sale dalam whatsapp

Salam hormat Kali ni say cuma nak berkongsi satu ebook ringkas mengenai 8 kesalahan teknik close sale dalam whatsapp. Walau bagaimanapun, anda boleh cuba apply dalam close sale produk affiliate dengan prospek anda.   Anda boleh baca ebook tersebut secara percuma dengan klik pada pautan di bawah: 9 KESALAHAN CLOSE SALE WHATSAPP   Semoga bermanfaat. Tolong share pada rakan-rakan anda yang lain ya. ahmad shahrinPenulis di cetak biru affiliate. Seorang ayah kepada 4 orang anak dan seorang suami kepada seorang…

Read More Read More

Full Review Video Strategi Email

Full Review Video Strategi Email

Full Review Video Strategi Email Oleh Tuan Affiq Fadzil   Salam hormat semua. Hari ni saya nak berkongsi full review video strategi email.   Panduan Video strategi email ini adalah hasil karya Tuan Affiq Fadzil.   Tuan Affiq Fadzil ni seorang internet marketers yang aktif dalam pemasaran affiliate, coaching kelas dan juga telah menghasilkan beberapa buah produk digital. Antaranya ialah hero affiliate, dan prospyFB.   Manakala dalam dunia affiliate, tuan Affiq ni memang antara IMers yang selalu menduduki ranking top…

Read More Read More