Bonus Firesale Raya 2017 Cikgu Hafis

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hai istimewa untuk Bulan Syawal Tahun ini, nampaknya Cikgu Hafis telah buat ‘gila’ lagi. Kali ini beliau telah membuat satu tawaran dimana anda boleh mendapatkan 5 produk digital beliau yang super hot dan convert semua ini pada harga yang sangat tak masuk akal.

 

 

 

Apa yang terkandung dalam pakej firesale raya 2017 ini?

 

  1. Teknik Affiliate Warrior PlusApa yang anda akan dapat?
  • Bagi yang NEWBIE, Orang Baru dalam affiliate marketing international, DONT WORRY! Cikgu Hafis explain dari awal tentang affiliate marketing dan 3 marketplace yang boleh bantu anda hasilkan income USD. Setakat ini, tiada lagi video tutorial di Malaysia yang start dari BASIC untuk tunjukkan satu persatu kepada anda. Inilah satu-satunya video dalam Bahasa Malaysia dan step by step yang akan bantu anda.
  • Cikgu Hafis tunjukkan step by step bagaimana untuk anda buka akaun Warrior Plus dan bahagian penting yang perlu anda isikan untuk mula hasilkan income USD darinya. Step pertama ini penting sebab anda kena inergrate akaun paypal sekali. Kalau tak tahu caranya, memang tak boleh langsung promote affiliate Warrior Plus.
  • Bagaimana untuk memilih offer affiliate yang GERENTI CONVERT gila-gila punya. Ramai orang minat dan ramai yang nak beli. Cikgu Hafis tunjukkan teknik analisa setiap satu teknik tersebut supaya anda senang memilih offer yang customer/client/ prospek anda nak!
  • 4 SubNiche IM yang memang tengah LAKU KERAS. Kalau anda tak promote produk affiliate dalam niche ini, memang susah nak convert. Dalam video ini, Cikgu Hafis bagitahu DIRECT pada anda tanpa perlu berteka teki lagi subniche apa yang memang HOT DEMAND.
  • Cikgu Hafis tunjukkan cara bagaimana request approval untuk dapatkan link affiliate anda. Biasanya NEWBIE yang baru masuk Warrior Plus memang susah nak approve. Tapi Cikgu Hafis akan tunjukkan bagaimana dia ayat owner produk untuk terus approve affiliate request dia. Kadang-kadang tak sampai 30 minit dah approve dan boleh terus mula buat sales.

BONUS#1 – Teknik Promosi FB WALL

Cikgu Hafis akan tunjukkan…

  • Step by step bagaimana untuk anda promosikan link affiliate anda dan terus hasilkan komisyen affiliate melalui akaun FB personal anda. Teknik ini saya TEST & PROVEN 24 jam sahaja dah mula hasilkan komisyen pertama.
  • Cikgu Hafis tunjukkan bagaimana dia pilih FRIENDS di Facebook yang boleh convert kepada customer. Ada cara bagaimana dia TARGET dan pilih HIGH POTENTIAL BUYERS.
  • Anda juga akan ketahui apa yang perlu anda post di wall anda dan bagaimana dengan POST anda tu dapat TARIK MINAT friends anda untuk dapatkan produk yang anda promosi dari link affiliate anda.
  • Teknik RESULT – Walaupun anda masih NEWBIE dan tak hasilkan apa-apa result dalam niche Internet Marketing, anda masih boleh promosi link affiliate anda dan orang KONFIDEN dapatkan produk dari link affiliate anda melalui teknik yang akan Cikgu Hafis tunjukkan pada anda dalam video ini. Tak payah jadi OTAI pun boleh hasilkan komisyen.

BONUS#2 – Teknik Promosi FB GROUP

Tak cukup dekat wall, nak lebih banyak sales?

OK! Cikgu Hafis tunjukkan teknik promosi di FB Group…

  • Cara pilih group BERKUALITI untuk promosi link affiliate anda. Ada kriteria tertentu untuk anda pilih group FB yang responsif dan boleh berikan anda sales. Bukan main join je group dan terus iklan, kena tengok dulu…
  • Teknik promosi di FB Group yang akan dapat RESPOND dan sales yang banyak. Kalau main promosi sahaja, takut nanti takde apa respond dan sales pun TELOR AYAM je lahhhh.
  • Bagaimana respond dan close mereka yang BERMINAT nak dapatkan produk yang anda promosikan di FB Group melalui link affiliate anda. Caranya SIMPLE sahaja, tak payah ayat POWER sangat pun.

 

2.   FB instant Sales

Apa yang anda akan dapat?

2 Teknik Power Yang Cikgu Hafis Gunakan Untuk Promosi Bisnes dia Di Facebook…

Teknik #1

  • Cikgu Hafis tunjuk teknik straight to the point SPESIFIK untuk terus buat sales jer menggunakan Facebook. Bukan nak dapat like, bukan nak dapat share tau, ni teknik terus camne nak buat sales.
  • Cikgu Hafis ajar pada anda nak klik kat mana, nak guna Facebook Ads yang mana untuk buat INSTANT SALES. Takde kona-kona, buat ads ni untuk buat sales! Cikgu Hafis tunjuk straight to the point, iklan FBAds mana yang saya guna. Just follow jer.
  • Apa yang perlu anda post kat dalam FB wall fanpage yang hendak anda iklankan supaya prospek boleh terus deal dan order direct dengan anda. Kalau main hentam jer post nak jual barang takut nanti orang KONPIUS dan tak reti camner nak order dengan anda.
  • Cikgu Hafis tunjuk step by step bagaimana untuk setting iklan FBAds dan target pada HIGH POTENTIAL CUSTOMER. Yang ni masih ramai lagi yang buat dengan cara tak betul, bila tak follow betul-betul memang tak jadi.
  • Cikgu Hafis tunjuk kat mana anda mesti iklan kat FBAds ni supaya senang orang nak deal dengan anda. Ada placement tertentu dalam FBAds yang Cikgu Hafis dah try sendiri yang langsung tak untung, so dia nak elakkan anda dari buat iklan kat situ.

Teknik #2

    • Cikgu Hafis ajar preparation awal yang perlu anda buat untuk apply teknik ni supaya anda boleh dapat database email customer dan no. phone mereka nanti sebaik sahaja mereka deal dengan anda melalui PM.

     

    • Cikgu Hafis tunjukkan setting untuk collect email customer dan no phone mereka masuk dalam sistem follow up. Dengan cara ini, sistem akan bantu anda simpan data-data ini untuk anda.

     

    • Teknik ni buat 3 in 1 – collect database email & phone customer + setting dan intergrate untuk Instant Sales + dapat buat promosi berterusan kepada semua customer anda.

     

    • Cikgu Hafis tunjuk sistem-sistem yang saya guna untuk bantu saya buat semua benda ni secara AUTOMATIK dan bantu dia terus close INSTANT SALES sebaik sahaja mereka masuk dalam sistem dia selepas dapat PM .

     

    • Cikgu Hafis tunjuk TRIK SIMPLE dia dalam COPYWRITING FBADS  yang menyebabkan ramai orang berebut-rebut nak dapatkan produk dia dan mereka siap bantu  secara PERCUMA untuk promote produk Cikgu Hafis. Yang ni penting! Saya pun selalu terkena.hehehe

     

    • Last sekali, Cikgu Hafis ajar cara untuk deal dalam PM untuk mereka berikan email dan no. phone dengan senang jer tanpa tanya banyak-banyak. Lepas tu, mereka terus masuk sistem dan anda boleh terus hasilkan instant sales.

 

3. FB Mobile List

Apa yang anda akan dapat?

    • THE WHOLE PICTURE: Ketahui bagaimana step keseluruhan yang perlu anda buat untuk SEDUT email dan data prospek dari Facebook melalui mobile mereka. Cikgu Hafis tunjukkan bagaimana proses ini berlaku dan bagaimana anda boleh start hasilkan income melalui prospek tersebut.

     

    • COLLECT PROSPEK MELALUI MOBILE: Sekarang ni ramai orang guna mobile, jadi secara tidak langsung kat sinilah lubuk untuk anda dapatkan prospek. Jadi Cikgu Hafis akan tunjukkan teknik simple dan step mudah untuk anda collect prospek anda yang menggunakan mobile ketika mereka ber”Facebook”.

     

    • TEKNIK IKLAN COLLECT PROSPEK PALING LAJU: Cikgu Hafis tunjuk pada anda apa yang telah dia apply dalam bisnes  untuk SEDUT prospek ini dengan cara yang paling laju. Sehari boleh dapat ratus-ratus orang prospek. Sebab tu, dalam masa 3-5 hari jer jumlah prospek terkumpul senang-senang jer dapat 2,000 lebih prospek. Lebih ramai prospek, lebih banyak sales. Lebih laju prospek masuk, lebih laju sales pun masuk.

     

    • SET, FORGET & PROFIT: Ada 5 setting SECRET yang Cikgu Hafis nak tunjukkan kepada anda supaya anda boleh SEDUT prospek secara AUTOMATIK dan terus promosikan produk anda. Tak mustahil kalau selepas jer, prospek masuk dalam “SISTEM” anda, anda akan terus terima sales yang pertama dalam masa beberapa jam sahaja. Anda hanya perlu ambil masa 15 minit untuk set sistem ni dan kemudian biarkan FBAds sedut prospek dan sistem akan CLOSE kan sales untuk anda secara AUTOMATIK.

     

    • TAK PAYAH LANDING PAGE UNTUK SEDUT LIST: Dengan FB Mobile List ini, anda tak perlu PENING KEPALA nak setup landing page. Tak reti bina website langsung pun boleh follow teknik dan strategi ini dan mula kumpul HIGHLY TARGETED PROSPEK. Sesiapa sahaja boleh collect prospek walaupun anda NEWBIE ataupun orang baru dalam bisnes internet.

     

    • TEKNIK EXTRA SPECIAL BONUS – Antara sebab kenapa Cikgu Hafis dapat ribuan prospek adalah kerana dia offer EXTRA BONUS yang bukan sahaja dapat produk percuma tetapi ada satu lagi BONUS yang akan membuatkan prospek anda rasa SECURE & TRUST pada bisnes anda dan tidak teragak-agak untuk membeli produk anda walaupun mereka baru kenal atau tak kenal langsung anda. Cikgu Hafis tunjukkan apa BONUS yang dia gunakan tu.

     

    • DALAM 1 JAM DAH BOLEH DAPAT PROSPEK: Sebaik sahaja iklan anda start, anda akan mula terima prospek yang pertama sepantas 1 jam selepas ianya LIVE. Dalam sehari anda boleh dapat sekurang-kurangnya 50 – 100 orang prospek atau lebih lagi jika anda mahu.

     

    • SECRET CASE STUDY REVEAL: Cikgu Hafis tunjukkan Case Study saya yang berjaya collect email list prospek dari teknik ini dan anda boleh FOLLOW ayat-ayat dia dan sesuaikan untuk bisnes anda. Dah tak susah-susah nak fikir ayat apa yang perlu anda cipta sendiri untuk tarik prospek. FOLLOW, COPY & PASTE sahaja. Gerenti dapat banyak prospek.

4.     Mudahnya Bisnes FB

Apa yang anda kan dapat?

  • Research Produk – Cikgu Hafis tunjukkan bagaimana dia menggunakan Google Keyword Planner untuk mencari produk yang BANYAK DEMAND di Malaysia.
  • Bagaimana Cikgu Hafis menggunakan website XXXXXXXX sebagai alternatif untuk research produk yang banyak demand. Tengok kat bahagian mana tu? Nanti dia tunjukkan strategi saya ni!
  • Teknik Research Pesaing – Cikgu Hafis gunakan teknik ini bukan untuk menjatuhkan pesaing tetapi untuk mengukur samada produk yang mereka jual LAKU KERAS atau tidak. Kalau tak laku, senang sikit untuk elak produk-produk tu. Strategi ini penting supaya TAK SYOK SENDIRI nanti.
  • Teknik Mudah Cari Supplier – Ramai yang tahu dah teknik ni tapi Cikgu Hafis nak tunjukkan bagaimana dia mencari supplier yang BOLEH DIPERCAYAI secara online. Takkan nak cari supplier yang BAWAK LARI duit anda pula nanti!
  • Supplier di XXXXXXXX.com – Bagaimana Cikgu Hafis DEAL dengan supplier di sini bagi mengelakkan supplier PENIPU! Ini sangat penting untuk anda kenalpasti dan elak supplier sebegini.
  • Struktur Fanpage Bisnes – Cikgu Hafis akan huraikan apa yang perlu anda letakkan dalam fanpage anda untuk tujuan bisnes.
  • Wall Post FBAds Post Page Engagement – Cikgu Hafis nak tunjukkan bagaimana anda menulis wall post untuk digunakan dalam FBAds. Teknik dan strategi ini adalah untuk anda dapatkan banyak order dari customer. TAK MENANG TANGAN NANTI!
  • Apa yang perlu ada dalam gambar wall post untuk Post Page Engagement yang akan menangkap PERHATIAN pembeli anda dan mereka terus take action untuk beli produk anda akan Cikgu Hafis huraikan.
  • CLOSE SALES – BUAT PERTAMA KALINYA, Cikgu Hafis dedahkan secret dia dalam webinar ini bagaimana dia close sales dengan pantas. Teknik yang dia apply dalam bisnes  ini akan membuatkan customer berebut-rebut nak bayar cepat untuk dapatkan produk.
  • FOLLOW UP SALES – Ni bagi customer yang LIAT, bagaimana saya follow up mereka dan hari tu juga mereka terus bank in untuk order produk.
  • Teknik UPSELL – Bagaimana Cikgu Hafis “pujuk” customer dia secara halus untuk membeli lebih banyak lagi dan dah tentulah  dapat lebih banyak income dalam satu sales sahaja! Anda WAJIB tahu teknik ni kalau nak UNTUNG BESAR bagi setiap transaction.

5.    Bisnes Affiliate FB

Apa yang anda akan dapat?

  • BASIC AFFILIATE MARKETING – Kita mulakan dari BASIC supaya anda yang masih baru dan zero knowledge tentang Affiliate Marketing ini dapat ikut dengan mudah.
  • LUBUK PROGRAM AFFILIATE – Cikgu Hafis tunjukkan kat mana anda boleh join program-program affiliate di Malaysia. Setiap bulan ada jer 2-3 produk baru yang boleh anda join senagai affiliate dan hasilkan komisyen yang sangat lumayan. Sebagai BONUS, dia tunjukkan juga lubuk-lubuk program affiliate yang berikan komisyen dalam USD bukan RM ya! Maksudnya, promosi sekali dapat komisyen 4 kali ganda nilai duit kita.
  • TEKNIK PROMOSI INSTANT SALES – Cikgu Hafis tunjukkan teknik bagaimana dan di mana anda boleh promosikan link affiliate anda supaya ramai orang klik dan beli produk tersebut dari link anda. Bila ramai orang klik, ramai juga yang membeli maka banyaklah komisyen yang akan anda hasilkan nanti.
  • TEKNIK PROMOSI PERCUMA – Cikgu Hafis tunjukkan teknik promosi PERCUMA di Facebook wall yang betul-betul akan berikan impact pada sales dan komisyen anda nanti. Teknik ini saya tunjuk dari awal bermula dengan memilih friends berkualiti yang boleh transfer jadi prospek dan customer yang membeli dari link affiliate anda.
  • 7 SKIL PROMOSI AFFILIATE – Buat pertama kali Cikgu Hafistunjukkan BLUEPRINT bagaimana anda boleh promosikan affiliate guna 7 cara ini. Dia nak ajar anda bagaimana nak structure ayat-ayat promosi yang boleh tarik sales dengan mudah. Apa elemen-elemen yang kena letak dalam ayat tu yang membuatkan orang nak beli dari link affiliate anda dengan segera.
  • CASE STUDY AYAT PROMOSI – Anda boleh tengok sendiri gaya Cikgu Hafis menulis ayat promosi link affiliate yang anda boleh follow dan sesuaikan dengan produk affiliate yang sedang anda promosikan. Anda boleh tiru ayat-ayat yang dapat lebih 100 respond yang SERIUS nak beli produk dari link affiliate dia dan apply dalam bisnes anda.
  • STRATEGI SALES ON DEMAND – Cikgu Hafis tunjukkan satu strategi  pada ayat promosi yang akan membuatkan dia boleh “ARAHKAN” prospek beli dari link affiliate dia pada masa yang dia nak. Strategi ini buatkan prospek dia berebut-rebut nak dapatkan produk melalui link affiliate dia.

Semua ni anda boleh dapat pada harga RM 100 setiap satu produk atau RM 200 untuk kesemua produk sekali. WOW!

Semua produk dalam firesale raya Cikgu Hafis ini lebih menjurus ke arah macam mana anda boleh tambah pendapatan melalui bisnes affiliate.

Jadi untuk itu saya juga dah sediakan beberapa bonus tambahan untuk anda bagi melengkapkan lagi pakej kombo firesale raya 2017 Cikgu Hafis ini. Kesemua bonus yang saya berikan ini mampu membantu anda dalam bisnes affiliate yang anda bakal jalankan nanti. Bonus-bonus ini merangkumi :

  1. Panduan membina minisite dan 5 template minisite premium
  2. 32 premium template fanpage facebook  dan tutorial untuk edit template
  3. Software pagebuilder instabuilder ke satu domain anda. Pegebuilder ini amat memudahkan kerja-kerja pembinaan minisite, landing page sale page danjuga promosi page anda.
  4. 4 pakej grafik termasuk satu sotware yang boleh menukarkan 2d ecover kepada 3d ecover.

Jom tengok bonus-bonus yang bakal anda terima jika anda dapatkan pakej kombo firesale raya 2017 Cikgu Hafis ini sekarang.

 

 

 

 

 

 

Bukan itu sahaja, dengan setiap pembelian firesale raya 2017 Cikgu Hafis melalui blog ini, anda juga akan berpeluang beramal sempena bulan yang penuh keberkatan ini.

 

Setiap RM 10 dari setiap pembelian anda akan disalurkan ke dana misi sedekah jumaat. Misi sedekah jumaat ini akan mengedarkan makanan pada golongan gelandangan di seitar kuala lumpur pada setiap malam Jumaat. Semoga dengan pembelian Pakej firesale raya 2017 Cikgu Hafis ini, keberkatan ilmu anda juga akan bertambah.

 

Tawaran ini cuma dibuka selama 3 hari sahaja, jadi jangan lepaskan peluang ini untuk mendapatkan 5 produk dan 7 bonus menarik ini pada satu harga yang sangat-sangat berpatutan.

 

 

Ada rakan-rakan lain yang mungkin meminati info ini? Boleh tolong share info ini kepada mereka juga?
CB Affilliate

CB Affilliate

Eksperimentasi bisnes affilliate untuk newbie. Try and error tak bermaksud tak terror.

Leave a Replay

About CB AFFILLIATE


Eksperimentasi bisnes affilliate untuk newbie. Try and error tak bermaksud tak terror. Kami share pelbagai jenis program affiliate yang boleh disertai.

Recent Posts

Produk cadangan

Sign up for our Newsletter

Privasi anda terjaga.

Close Menu